Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
 • Culoare
  0
  0
  0
 • Dimensiuni
  0
 • Material
  0
Geanta Laptop Lamonza Madrid Albastru
Geanta pentru laptop cu un compartiment inchis cu fermoar destinat depozitarii laptopului sau tableteiInterior buretat cu buzunare pentru diverse accesorii (pixuri, mouse, baterie externa, etc.)Doua b..
Geanta Laptop Lamonza Siena Gri
Geanta pentru laptop cu un compartiment inchis cu fermoar destinat depozitarii laptopului sau tableteiInterior buretat cu un buzunar pentru diverse accesoriiDoua buzunare exterioare, pe partea frontal..
Genata De Laptop Lamonza Corsica Gri
Geanta pentru laptop cu doua compartimente principale inchise cu fermoarPrimul compartiment este destinat depozitarii laptopului/tabletei, avand un buzunar special, buretat, securizat cu banda velcroA..
Rucsac Laptop Lamonza Accord
Rucsac pentru laptop cu trei compartimente inchise cu fermoar:- primul compartiment este prevazut cu un buzunar special pentru laptop si securizat cu banda velcro- al doilea compartiment este cu desch..
Rucsac Laptop Lamonza Pulse Albastru
Rucsac pentru laptop cu un compartiment prevazut cu buzunar pentru laptop securizat cu banda velcroDoua buzunare exterioare, ambele inchis cu fermoar, unul prevazut cu organizer pentru depozitarea dif..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)