Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Culoare
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
2 in 1 ascutitoare cu radiera Kunst Albastru
Ascutitoare cu rezervor transparentForma ergonomicaSistemul de ascutire este realizat din aluminiu pentru o ascutire fina si precisaRadiera..
2 in 1 ascutitoare cu radiera Kunst Roz
Ascutitoare cu rezervor transparentForma ergonomicaSistemul de ascutire este realizat din aluminiu pentru o ascutire fina si precisaRadiera..
2 in 1 ascutitoare cu radiera Kunst Verde
Ascutitoare cu rezervor transparentForma ergonomicaSistemul de ascutire este realizat din aluminiu pentru o ascutire fina si precisaRadiera..
Agrafe colorate 28 mm Kunst
Agrafe colorate pentru hartie 28 mmx100 buc28mmCutie: 7.5x5.7x1.8 cmDimensiuni: 6 x 9 x 1 cm..
Agrafe cromate 28 mm Kunst
Agrafe cromate pentru hartie 28 mmx100 bucCutie: 7.5x5.7x1.8cm..
Ascutitoare metal Kunst
Set 2 ascutitoare metaliceSistemul de ascutire este realizat din aliaj de aluminiu, special realizat pt. o ascutire fina si precisaPentru un singur creion standard..
Ascutitoare plastic Kunst, Roz
Ascutitoare cu rezervor transparentForma ergonomicaSistemul de ascutire este realizat din aluminiu pentru o ascutire fina si precisa..
Ascutitoare plastic Kunst, Verde
Ascutitoare cu rezervor transparentForma ergonomicaSistemul de ascutire este realizat din aluminiu pentru o ascutire fina si precisa..
Banda adeziva decorativa Kunst Buline
Banda decorativa de tip "DUCT TAPE" ideala pentru activitati de craft si hobby Banda cu buline se potriveste usor  la orice tip de decorare fiind potrivita pentru orice evenimentPotrivita at..
Banda adeziva decorativa Kunst Craciun
Banda decorativa de tip "WASHI TAPE" ideala pentru activitati de craft si hobby Modelele cu tematica de iarna pot fi folosite pentru a confectiona diverse decoratiuni sau pentru a personaliza cad..
Banda adeziva decorativa Kunst Design
Banda decorativa de tip "DUCT TAPE" ideala pentru activitati de craft si hobby Banda are modele diverse care pot fi usor colorate cu orice tip de carioca sau pix cu gel Atentie, trebuie avut grij..
Banda adeziva decorativa Kunst Glitter
Banda decorativa de tip "DUCT TAPE" ideala pentru activitati de craft si hobby Modelul lucios, da o nota festiva produselor decoratePotrivita atat la interior cat si la exterior cu o aderenta for..
Banda adeziva decorativa Kunst Stelute
Banda decorativa de tip "DUCT TAPE" ideala pentru activitati de craft si hobby Banda cu stelute se potriveste usor  la orice tip de decorare a biroului, caietelor, suporturilor de creioane, ..
Banda adeziva decorativa Kunst Trafic
Banda decorativa de tip "DUCT TAPE" ideala pentru activitati de craft si hobby Banda "TRAFIC" poate fi folosita pentru a concepe un circuit de curse pentru copii.Potrivita atat la interior cat si..
Banda adeziva decorativa Kunst Valentine
Banda decorativa de tip "WASHI TAPE" ideala pentru activitati de craft si hobby Modelele viu colorate ale benzilor pot fi folosite pentru a confectiona diverse decoratiuni  cu ocazia unor zi..
Banda adeziva maro Kunst
1 buc. X 50 m/ 48 mm40 microniBanda adeziva de tip scotch maro Foarte utila pentru a lipi hartie sau carton Dimensiuni:10 x5 cmCuloare: maroBanda adeziva rezistenta, cu o buna aderenta..
Banda adeziva maro Kunst set 3 buc
3 buc. X 50 m/ 48 mm 40 microniBanda adeziva de tip scotch maro Foarte utila pentru a lipi hartie sau carton Dimensiuni: 30 x 5 cmCuloare: maroBanda adeziva rezistenta, cu o buna aderen..
Banda adeziva transparenta Kunst 1 buc
1 buc. X 50 m/ 48 mm40 microniBanda adeziva de tip scotch transparenta Foarte utila pentru a lipi hartie sau carton Banda adeziva rezistenta, cu o buna aderentaDimensiuni: 10 x5 cm..
Banda adeziva transparenta Kunst set 3 buc
3 buc. X 50 m/ 48 mm 40 microniBanda adeziva de tip scotch transparenta Foarte utila pentru a lipi hartie sau carton DImensiuni: 30 x 5 cmCuloare: transparentaBanda adeziva rezistenta, ..
Calculator birou Kunst
Calculator 12 digitEcran mareAuto inchidereAlimentare solara si baterieDimensiuni: 12x14.5 cm..
Capsator Kunst 24/6
Capsator 24/6, 26/6Dimensiuni: 12.4x3.4x5.2 cm..
Capse pentru capsator birou 10# Kunst
1 set capse #10 - 1 000 buc..
Capse pentru capsator birou 24/6 Kunst
1 set capse 24/6 - 1 000 buc..
Carioci Kunst 12 buc
Instrumente perfecte pentru a trasa linii subtiri sau groase si pentru a realiza desene colorate si pline de viata Pot fi folosite atat la gradinita cat si la scoala sau acasa pentru a da forma i..
Afişare 1 - 24 din 102 (5 pagini)