Filtrare

 • Pret
  Lei - Lei
 • Producator
  0
  0
 • Culoare
  0
  0
  0
  0
  0
Carioci Kunst 12 buc
Instrumente perfecte pentru a trasa linii subtiri sau groase si pentru a realiza desene colorate si pline de viata Pot fi folosite atat la gradinita cat si la scoala sau acasa pentru a da forma i..
Creioane colorate cerate Kunst
Creioane colorate cerate destinate in special copiilor mici deoarece sunt foarte rezistente si nu produc murdarieCutia este alcatuita din 12 creioane cerate de culori diferite care se pot ascuti precu..
Pix corector Kunst 7 ml blister
Pix corector 7 mlVarf rezistent, din otel inoxidabilSe agita inainte de utilizare si se  apasa suprafata pixului.Puneti capacul dupa fiecare utilizare; pastrati-l in pozitie verticalaA nu se lasa..
Pixuri cu bila Kunst 1.00 mm 3 buc
Pixuri cu bila si mecanismManson din cauciuc moaleLungime scriere: 2 000 mCorp transparentCapac si extremitati in culoarea pastei..
Pixuri cu bila Kunst 5 buc
Pixuri cu bilaCorp transparent din PP pentru verificarea duratei de utilizareCapac in culoarea pasteiLungime scriere:2 000 m..
Pixuri cu bila Kunst 5 buc
Pixuri cu bilaCorp transparent din PP pentru verificarea duratei de utilizareCapac in culoarea pasteiPrevazut cu grip de prindereLungime scriere: 2 000 mCuloare mina: albastru, negru si rosu..
Pixuri cu bila Kunst 50 buc
Pixuri cu bilaCorp transparent din PP pentru verificarea duratei de utilizareCapac in culoarea pasteiLungime scriere:2 000 m..
Set 18 creioane colorate Kunst
Creioane colorate moi18 culori stralucitoareCreioane colorate din lemn de foarte buna calitate, lacuit in nuanta mineiPigmenti de calitate cu aplicare finaMina foarte rezistenta la rupere foarte usor ..
Set 2 radiere ovale Kunst
Radiera2 bucati Sterge rapidNu lasa urmeContine: 2 buc x 5.9x2.7x1cm..
Set 4 creioane hb cu radiera Kunst
Creioane hexagonal HB cu radieraSet 4 bucati Diametru 7mmDiametru mina 2mmCuloare: galben cu mina de culoare gri..
Set 4 linere Kunst
Design modern, in forma triunghiulara ce impiedica rostogolirea pe suprafete netedeVarf rezistent din fetru incastrat in metal, conceput pentru utilizari cu rigla si sabloaneConfortabil de tinut in ma..
Set 5 radiere dreptunghiulare Kunst
Radiera5 bucati Sterge rapidNu lasa urmeContine: 5 buc x 4.5x2.5x1cm..
Set Penar 1 Frozen Echipat Cu Creion, Ascutitoare, Linie, Radiera
Set penar Frozen Echipat cu creion, ascutitoare, linie si radiera..
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)